Wie ben ik


Ik stel mijzelf graag aan u voor!

Mijn naam is Diane de Greef en ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure. Dagelijks werk ik met veel liefde en passie als pedicure. Ik ben getrouwd met Henk en moeder van twee kinderen.

Tot 2015 ben ik ruim 30 jaar in de ouderenzorg werkzaam geweest, in 2002 ben ik begonnen met mijn pedicure werkzaamheden.

Mijn streven is om iedereen met pijnloze en probleemloze voeten weer de deur uit te laten gaan. Uw voeten, uw fundament!

Heeft u reuma, diabetes of ouder wordende voeten? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Veel reumapatiënten krijgen een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Voor diabeten zijn de regels wat aangescherpt en hangt het af van het risico die uw voeten lopen hierdoor. Vraag ernaar bij mij of bij uw Praktijkondersteuner/podotherapeut. Ik ben ook gespecialiseerd in het maken van ortheses (teen tussenstukjes) en nagelbeugels.

In het voorjaar van 2017 ben ik in het bezit gekomen van het diploma “Medisch pedicure”. Dat betekent dat ik uw voeten mag behandelen als u een medische indicatie heeft.

Mijn praktijk

Mijn pedicure praktijk is gevestigd in het mooie dorp Harfsen. De praktijk is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor mindervalide personen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Komt u met de bus naar mijn praktijk? Geen probleem! Voor de deur van de praktijk bevindt zich een bushalte waar lijn 57 geregeld stopt.

Samenwerking

Samen bereik je meer. Ik werk samen met 4 Podotherapie praktijken in verband met de vergoeding diabeteszorg:

  • Podotherapie Zutphen
  • Rondom Podotherapeuten Deventer
  • Podotherapie Haytink Lochem
  • Voetcomfort Colmschate